fbq('track', 'ViewContent');

Webinar

Webinar-rækken forventes at starte i løbet af  året.

Du skal endnu ikke betale noget som seer/kursist i webinaret. Skriv først til mig, hvis du er interesseret i at deltage, enten på email eller ring/SMS på 21 79 18 50. 

Inden webinarene begynder senere på året, er du velkommen til at se siden med nogle gratis anvendelige værktøjer til løsning af konflikter i parforholdet – på www.SuperRelation.com/free-tools.

 

Udpluk fra forskellige LIVE webinarer
5:36 minutter

Hvad er et Webinar?

Et webinar er en slags direkte “fjernsynsudsendelse” (seminar) på Nettet med mange deltagere. Du kan helt anonymt stille spørgsmål (på chatten eller over telefonen) og få svar med det samme. Da der er en hel del deltagere, vil der samtidig være stor erfaringsudveksling, hvor I kan lære af hinanden. Det viser sig, at mange tror, at de er de eneste, der har den slags problemer, de slås med, men sandheden er, at langt de fleste udfordringer har langt de fleste.

Det er især for dig, der har travlt, men har brug for at forbedre parforholdet. Både for din egen, for partnerens og for børnenes skyld.

Webinar-”udsendelserne” foregår i, for dig, trygge omgivelser. Det kan være derhjemme i din egen stue, eller i din bil, eller et andet godt sted, der passer dig. Du har kun brug for en computer, tablet eller mobiltelefon – og en internet-forbindelse.

Forskellen på et fysisk seminar og et online webinar, er, at du ikke behøver at være fysisk til stede et bestemt sted i landet. Du sparer dermed rejsetid og transport. Samtidig kan du deltage helt anonymt, hvis du ønsker det.

Det vil altid være mig, der leder webinaret, men vi er mange, der mødes på denne måde, og kan lære af hinanden. Du hører andres problemer og måske inspirerer det dig til at stille nye spørgsmål og se nye muligheder. Vi tager udgangspunkt i hver jeres udfordringer og erfaringer, så forløbet bliver skræddersyet til jeres behov. Hvad vi ikke når på det ene webinar, når vi på det næste i rækken.

Hvordan foregår det?

Det er lidt ligesom at tale over Skype – der er blot nogle flere deltagere. Som på et fysisk kursus, har du også her mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Det kan foregå enten skriftligt som Chat, eller du kan deltage med din stemme eller både min dit billede og din stemme via web-kamera. Det er helt op til dig – fra gang til gang.

Når du skriver et spørgsmål i Chatten, kan ingen andre deltagere se, hvad du skriver. Mine assistenter på webinaret ser spørgsmålene og stiller dem med passende mellemrum videre til mig.

Hvad får du og I ud af det?

Målgruppen for denne række af webinarer om parforhold er travle mennesker, der ønsker at lære nye færdigheder og strategier til at få et bedre liv sammen.

De fleste mennesker har fyldt hele dagen ud med arbejde, børn, familie, fritid og forskellige pligter, så der ikke er ret meget tid til eksempelvis at få repareret eller vedligeholdt sit parforhold. Derfor har jeg skabt mulighed for at man kan sidde helt anonymt for sig selv og deltage i et webinar med mig. Enten live, eller man kan se udsendelsen senere, når det passer en.

En undersøgelse fra Aarhus Universitetscenter har konkluderet, at kun mellem 5 og 10 % af danskere i parforhold gør noget aktivt for at forbygge udfordringer eller løse problemerne. Resten af danskerne i parforhold har det enten godt, eller lader stå til eller bliver skilt. Målgruppen for webinaret er de 5-10% af befolkningen i parforhold, der ønsker at gøre noget effektivt ved de grundlæggende udfordringer for at løse problemerne – men har svært ved at finde tid til det.

Webinaret om parforhold er en slags inter-aktiv gruppe-terapi, hvor man kan deltage aktivt (anonymt, hvis man ønsker det) – eller bare se med, og lære mens man lytter.

Betaling

Rent betalingsmæssigt er der fire forskellige muligheder for at deltage. Jo længere periode du betaler for, jo større rabat for du. Priserne er inklusive moms.

Betalingsmulighed 1: Intro-pris – Du betaler 500 kroner for 1 måned. Det vil sige, at du betaler for kun én måned ad gangen.

Betalingsmulighed 2: Intro-pris – 900 kroner for de næste 2 måneder. Det betyder 10% rabat.

Betalingsmulighed 3: Intro-pris – 1.200 kroner for 3 måneder. Her får du 20% rabat.

Betalingsmulighed 4: Intro-pris – 1.400 kroner for 4 måneder, hvilket betyder 30% rabat.

Medlemskabet fornyes ikke automatisk. Det betyder, at du skal tilmelde dig igen, når den periode, du har valgt, udløber.

Rent praktisk

I begyndelsen vil der ikke være særligt mange udsendelser på månedsbasis. Måske to om måneden. Det er derfor, at der er en introduktionsrabat, hvilket gør “par-terapien” ekstremt billig.

Hvis denne form for kursus/læring forventeligt bliver en succes, vil der automatisk kommer flere kurser i løbet af måneden, og prisen vil samtidig stige.

Så med webinaret får du direkte adgang til min hjælp, hvor du kan stille spørgsmål og få svar med det samme – helt anonymt hvis du ønsker det. Samtidig vil du lære af andres udfordringer og udvikling.

Betalingsmulighed 1 (500 kroner)

Betalingsmulighed 2 (900 kroner)

Betalingsmulighed 3 (1.200 kroner)

Betalingsmulighed 4 (1.400 kroner)

Når du tilmelder dig webinaret, bliver du automatisk tilmeldt en medlems-side og en email-liste, således at du kan få adgang til materialet og løbende kan få information om tidspunkter m.m. Det vil sige at medlems-området og email-listen er en del af webinaret, som du har købt/tilmeldt dig.

Derfor er det vigtigt, at du kvitterer på den mail, du modtager ved tilmelding/betaling.

Medlemskabet fornyes ikke automatisk. Det betyder, at du skal tilmelde dig igen, når den periode, du har valgt, udløber.

Webinar-rækken forventes at starte i løbet af 2019-20.

Du skal ikke betale noget endnu som seer/kursist i webinaret. Skriv først til mig, hvis du er interesseret i at deltage, enten på email eller ring/SMS på 21 79 18 50. 

Så hvis du har travlt i din hverdag med arbejde og familie – og ønsker at forbedre dit parforhold – eller at løse nogle af de smertefulde problemer med din partner – er et webinar måske løsningen for dig. Du kan vælge sidde helt anonymt for sig selv og deltage i webinaret med mig. Enten live på bestemte tidspunkter, hvor du deltager aktivt i den udstrækning du selv ønsker, med direkte svar på dine spørgmål om parforhold, – eller du kan se udsendelserne senere, når det passer dig.

 

Scroll to top