fbq('track', 'ViewContent');

Online kursus

Vil du være MANDEN i din kvindes liv?
Og vil du være KVINDEN i din mands liv?

Online-kurset består af 27 instruktions-videoer af cirka 5 minutters varighed.

Hver video indeholder et konkret problem fra parforholdet, et løsningsforslag, samt en lille hjemmeopgave. Det er meget overskueligt, nemt og hurtigt at gå til.

Videoerne kan ses uafhængigt af hinanden, og du kan se dem lige så mange gange, du har lyst.

Du vil få adgang til alle videoerne på een gang, og kan selv vælge at se og lære, hvad du har brug for.

Lige nu er der kun adgang til kurset for mine klienter. Grunden er, at du blandt andet får adgang til HOFFMANN METODEN, som er et effektivt og gennemtestet program og kommunikationsform til forbedring af parforholdet. Metoden har nogle faste ydre rammer, inden for hvilken hver enkelt kan udfolde sig individuelt.

På denne video forklarer jeg, hvad kurset går ud på.
1:54 minutter

Kursets elementer

 1. Intro
 2. Prioritering i livet og parforholdet
 3. Valg og konsekvenser
 4. Til kvinder: Mandens eneste “hemmelighed”
 5. Til mænd: Kvindens mange “hemmeligheder”
 6. Til kvinder: Hvorfor lukker mænd i som østers?
 7. Til mænd: Hvorfor snakker kvinder f….. et øre af?
 8. Pointsystemer – forskellige opfattelser
 9. Hvorfor er din partner destruktivt negativ?
 10. Hvorfor er din partner irriterende positiv?
 11. Hvordan du gør dig selv glad
 12. Tre trin til at du kan opnå dine ønsker
 13. Rollefordeling – Vippen
 14. Hvad er vi nødt til?
 15. Kærlighedssprogene og forståelsen mellem jer
 16. Taknemmelighed
 17. Bevidstgørelse og forståelse af ønsker og længsler
 18. Forventningsafstemning med hinanden
 19. Den kinesiske bonde og meningen i alting
 20. Tillid, tryghed og respekt for hinanden
 21. Parforholdshuset med de tre grundelementer
 22. Toget og holdningsændring
 23. Lyver din partner?
 24. Stopsignal til opbremsning af konflikter
 25. Struktur i hverdagen med slusetid
 26. De fire lag af kommunikation
 27. Anerkendende Selvansvarlig Dialog

På dette online-kursus vil du lære nogle enkle strategier til erstatning af de gamle, der formentlig ikke har fungeret godt nok for dig og jer. I vil blive sat ind i “Parforholdets Færdselsregler” og få større bevidsthed om de problematikker, der typisk skaber udfordringerne i parforholdet. Endvidere vil jeg give jer værktøjer og metoder til at kommunikere bedre, løse konflikterne, samt skabe bedre overblik og større forståelse mellem jer. Kurset inkluderer HOFFMANN METODEN, som er en særdeles effektiv måde at kommunikere, at forstå og at gøre sig forståelig på.

Du vil skridt for skridt lære at håndtere din partner, så der kommer harmoni og balance mellem jer. I kan skabe et godt parforhold med tillid, tryghed og respekt for hinanden i øjenhøjde, hvis I blot ved, hvordan det skal gøres. Det kræver først og fremmest forståelse med bevidstgørelse, altså at man kan få øje på problemerne. Dernæst skal der noget færdighedslæring til, og til sidst skal de nye vaner grundfæstes, så man ikke risikerer, at man griber til de gamle vaner, når situationen igen spidser sig til.

Heldigvis er det ikke så svært – blot man ved hvordan det skal gøres…..

Eksempel fra kurset

Hvis du vil se et eksempel på kurset, for at få en fornemmelse af, hvad du køber, har jeg lavet en video øverst på denne side, hvor jeg beskriver kurset.
Endvidere har jeg herunder indsat et billede fra en af siderne i online-kurset. billedet er taget cirka midt i kurset med to tilfældige videoer. Det viser en overskrift på den pågældende video, hvor lang tid den varer, hvad den indeholder, samt det tilhørende hjemmearbejde.

– Online kursus –
Alt materialet får du på én gang, og kan selv vælge, hvad du har brug for.

Når du tilmelder dig online-kurset, bliver du automatisk tilmeldt en medlem-side og en email-liste, således at du kan få adgang til materialet og løbende kan få informationer. Det vil sige at medlemsområdet og email-listen er en del af online-kurset, som du har købt.

Dette online-kursus samler alt det komplekse psykologi til et overskueligt system, der er meget organiseret, gennemsigtigt og anvendeligt i dagligdagen til at få parforholdet til at fungere. Jeg vil ikke påstå, at jeg har opfundet noget nyt, og det er bestemt ikke raket-videnskab. Jeg har blot samlet det hele i et overskueligt format, der er let at forstå, og som hænger sammen. Jeg kalder det HOFFMANN SYSTEMET, og du får det hele serveret i spiselige forklarende videoer. En del af HOFFMANN SYSTEMET er en helt bestemt metode til særdeles effektivt at skabe forståelse, orden og harmoni i kommunikationen mellem jer. Jeg kalder den HOFFMANN METODEN eller Anerkendende Selvansvarlig Dialog, og den er samtidig rygraden i min parterapi.

Samlet pris for hele kurset er normalt 770 kroner (inklusive 25% moms), men i øjeblikket kan det ikke købes. Til gengæld får mine klienter det gratis.
Betalingen var en-gangs. Der var ikke yderligere opkrævninger. Du har adgang til kurset lige så længe du ønsker det.

 

 

 

Se også nogle praktiske og anvendelige værktøjer til at få løst problemerne i parforholdet på www.SuperRelation.com/free-tools

 

 

Scroll to top