fbq('track', 'ViewContent');

Betalingsvilkår

Ansvarsfraskrivelse (lovmæssigt er dette nødvendigt at pointere)
Alt materiale på dette website leveres som information og må ikke opfattes som medicinsk rådgivning eller instruktion. Ingen handling eller undladelse af, bør træffes udelukkende baseret på indholdet af information på dette website; i stedet bør besøgende af websitet konsultere relevant sygdomspersonale på alle spørgsmål vedrørende deres sundhed og velvære.
Oplysninger og udtalelser udtrykt på denne hjemmeside menes at være korrekte, baseret på de erfaringer og den viden Hoffmann Polyconsult v/ Mikael Hoffmann har.

 

Sikkerhed
De personlige oplysninger, der registreres på Hoffmann Polyconsult v/ Mikael Hoffmann – Superrelation.com (herefter kaldet Hoffmann Polyconsult v/ Mikael Hoffmann), bliver på intet tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Hoffmann Polyconsult v/ Mikael Hoffmann.

 

Betaling
Hoffmann Polyconsult v/ Mikael Hoffmann modtager betaling med Visa, Mastercard samt eDankort. Da alle produkter er digitale i form af filer til download, videoer, webinarer og medlemsområder med digitalt indhold, som der gives adgang til med det samme, så vil betalingen blive trukket idet købet foretages.
I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem webshop systemet. Betalingsmåden, hvor du anvender dit kreditkort, er beskyttet med SSL certifikat. Dette giver en sikker transaktion og dine kortoplysninger vil ikke være synlige for uvedkommende.
Webshoppen krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

 

Fortrydelsesret
Ved køb af digitale vare som online-kurser, ebøger, videomateriale, webinarer og andre digitale filer, hvor der gives adgang til umiddelbart efter køb, kan refundering ikke finde sted.
Hoffmann Polyconsult v/ Mikael Hoffmann vil selvfølgelig tilbagebetale / refundere hvis der ved uheld er blevet faktureret forkert eller flere gange for samme produkt.

 

Markedsføring
Dine oplysninger vil kun blive brugt til markedsføring overfor dig selv og kun hvis du har givet tilladelse til dette. Du bliver automatisk tilmeldt shoppens e-mailliste, således at vi kan sende informationer som har med dit købte produkt at gøre. Tilknytning til en e-mailliste er altså en del af selve produktet, hvor visse dele af indholdet vil blive formidlet på.

 

Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig mit nyhedsrev, vil jeg en gang imellem sende dig supplerende informationer og oplysninger, som kan være til hjælp for dig og jer, eller jeg vil sende bøger og kurser, som jeg beskæftiger mig med.

 

Fortrolighedspolitik
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.
Du kan læse mere om fotrolighedspolitikken her.

 

GDPR – Registrering og opbevaring af data
I ifølge EU’s nye persondataforordning, gældende fra 25. maj 2018, har du følgende rettigheder:
• Ret til indsigt i de oplysninger, der behandles om dig,
• Ret til at protestere mod, at behandling af oplysninger finder sted,
• Ret til at protestere mod, at oplysninger om dig videregives med henblik på markedsføring, og
• Ret til at få oplysninger, der er urigtige eller vildledende, rettet eller slettet, samt i den forbindelse at forlange, at andre, der har modtaget oplysningerne, orienteres om dette.

(De sidste to punkter vil aldrig finde sted her hos mig.)
Du kan læse mere om persondataloven på www.datatilsynet.dk, hvortil du også kan rette eventuelle klager over behandlingen af personoplysninger.

 

Betalingskort
Du kan betale med følgende kreditkort: eDankort, VISA, VISA Electron, JCB, Maestro eller Mastercard.

 

Mikael HoffmannHoffmann Polyconsult v/
Mikael Hoffmann

København, Danmark
(Gl. Kongevej 143, 1850 Frederiksberg C)

CVR-nr. 17821105 (firmastart 1994)

Telefon (+45) 21 79 18 50

 

Scroll to top