fbq('track', 'ViewContent');

Om Mikael Hoffmann

Baggrunden for denne hjemmeside om parterapi er Mikael Hoffmanns 22 års erfaring og arbejde som selvstændig par­terapeut, forfatter, psykoterapeut, mentor-coach, rådgiver og foredragsholder. Uddannet og certificeret psyko­terapeut fra ID-Academy, samt Havening-behandler (chok og traumer).

Mikael har som terapeut en meget alsidig erfaring på baggrund af mange parforhold, stor succes, stor fiasko, udbrændthed, har været gift, skilt, været alenefar, boet i kollektiv, bofællesskab og kernefamilie – har med andre ord LEVET hele paletten. Med i ballasten som psyko-terapeut er 12 år i handelsflåden som styrmand og kaptajn, hvor konflikt­løsninger under de trange forhold var vigtige og afgørende for, at kommunikationen og samarbejdet kunne fungere. Dette var med til at styrke lysten til fortsat at arbejde med mennesker og personlig udvikling. Endvidere er Mikael uddannet ingeniør, og han har derfor en systematisk, målrettet og resultatorienteret, foruden omsorgsfuld og medfølende, måde at anskue problematikker og løsninger på.

Mikaels livs- og forretningsgrundlag bygger på etik og indlevelse.

Med udgangspunkt i mange års sessioner med klienter har han allerede skrevet og udgivet adskillige bøger om parforhold.

Han har klinik på Frederiksberg, men afholder også kurser og holder foredrag i resten af landet.

Hvis du føler, at du og/eller I har brug for hjælp til at styrke jeres parforhold, fordi der er store udfordringer, som er for svære at løse selv, så kontakt mig venligst på telefon 21 79 18 50 for en uforpligtende samtale.

.

 

Scroll to top